Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι >

Sichuan Yuantong Communication Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Sichuan Yuantong Communication Co., Ltd.
Σχετικά με εμάς
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-28-85050348
Επικοινωνήστε τώρα
Sichuan Yuantong Communication Co., Ltd.
Sichuan Yuantong Communication Co., Ltd.
Sichuan Yuantong Communication Co., Ltd.
Sichuan Yuantong Communication Co., Ltd.
Sichuan Yuantong Communication Co., Ltd.
Λεπτομέρειες επιχείρησης

Κύρια αγορά:

Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Μέση Ανατολή , Αφρική , Ωκεανία , Σε όλο τον κόσμο

Τύπος επιχείρησης:

Κατασκευαστής , Διανομέας-χονδρεμπόρου , Παράγοντας , Εισαγωγέα , Εξαγωγέας , Εταιρεία Εμπορίας , Πωλητής , Άλλα

Εμπορικές μάρκες:

Yuantong/cOem

Αριθ. των υπαλλήλων:

50~200

Ετήσια πωλήσεις:

4000000-500000

Έτος ίδρυσης:

2004

PC εξαγωγής:

50% - 60%

Οι Πελάτες εξυπηρετούνται

worldwide

Εισαγωγή

Sichuan Yuantong επικοινωνία Co., ΕΠΕ, μια εθνική βασική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, η οποία βρίσκεται στο όμορφο «έδαφος της αφθονίας» - Chengdu.

 

ΚΙΝΑ Sichuan Yuantong Communication Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Sichuan Yuantong η επικοινωνία Co., ΕΠΕ, μια εθνική βασική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, που βρίσκεται όμορφο «έδαφος της αφθονίας» - Chengdu, ζώνη οικονομικής ανάπτυξης νοτιοδυτικών αερολιμένων, είναι δίπλα στο διεθνείς αερολιμένα Shuangliu και την οδό ταχείας κυκλοφορίας εναέριων διαδρόμων.

 

Η επιχείρησή μας είναι δεσμευμένη στην Ε&Α, κατασκευάζει όλα τα είδη καλωδίου οπτικών ινών συμπεριλαμβανομένου του καλωδίου οπτικών ινών indoor&outdoor, poweroptical καλωδίου ινών, υποβρύχιου οπτικού καλωδίου και ειδικού οπτικού καλωδίου κ.λπ.

 

Το Yuantong έχει περισσότερο από 200 προσωπικό, του οποίου 20% είναι ανώτεροι μηχανικοί, 30% είναι υπάλληλοι μέσων επιπέδων.

 

Η επιχείρηση έχει πολλά εθνικά πιστοποιητικά έγκρισης, όπως η ποιοτική διαχείριση ISO9001, το environmentalmanagement ISO14001, η διαχείριση υγείας και TLC.

 

Ένα πλήρες σύνολο προηγμένων εξοπλισμών δοκιμής εξασφαλίζει ότι κάθε μια από τις συνδέσεις από τις πρώτες ύλες στα τέλεια προϊόντα ελέγχεται αποτελεσματικά.

 

Επίσης έχουμε χτίσει μια μακροπρόθεσμη στρατηγική συνεταιριστική σχέση με διάφορους εσωτερικούς και oversea χειριστές τηλεπικοινωνιών.

 

Τα προϊόντα που πωλούνται ευρέως στην Αμερική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη Νοτιοανατολική Ασία, και άλλες ηπείρους, ετήσια πωλήσεις reach$300 εκατομμύριο, η κλίμακα παραγωγής είναι στην πρώτη γραμμή του τομέα.

 

Η επιχείρησή μας εμμένει η ποιοτική πολιτική «γρήγορα, αποδοτικός, υψηλής ποιότητας» και ο ποιοτικός στόχος «είναι πρώτος στην Κίνα, κάνει καλύτερα στον κόσμο», προσπαθώντας να έχει τη σημαντική συμβολή για την ανάπτυξη επικοινωνίας ολόκληρου του κόσμου.

ΚΙΝΑ Sichuan Yuantong Communication Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

ΚΙΝΑ Sichuan Yuantong Communication Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

ΚΙΝΑ Sichuan Yuantong Communication Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Υπηρεσία

 

Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στην εξυπηρέτηση των διάφορων επιχειρήσεων στη βιομηχανία επικοινωνίας οπτικών καλωδίων, όπως η πώληση των καλωδίων οπτικής ίνας, η παραγωγή των οπτικών καλωδίων, και η διεύθυνση της σε απευθείας σύνδεση και σε μη απευθείας σύνδεση συνεργασίας με το προσωπικό κατασκευής. Έχει φέρει πολλές βοήθεια και υπηρεσίες στο προσωπικό κατασκευής επικοινωνίας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, και έχει κερδίσει έτσι τον έπαινο και την αναγνώριση του εσωτερικού και ξένου προσωπικού.

 

Για τους πελάτες που δεν ξέρουν πώς να το χρησιμοποιήσουν, θα στείλουμε τα βίντεο εγκαταστάσεων. Εάν οι όροι επιτρέπουν, πηγαίνετε στο εργοτάξιο οικοδομής που εγκαθιστά μαζί με τον πελάτη για να αναλύσει τα προβλήματα.

 

 

 

G.652 η ίνα είναι μια τυποποιημένη single-mode ίνα, η οποία αναφέρεται σε μια single-mode ίνα με ένα μήκος κύματος μηδέν-διασποράς σε ένα παράθυρο 1.3μm. Το χαρακτηριστικό του είναι ότι όταν το μήκος κύματος εργασίας είναι 1.3μm, η διασπορά ινών είναι πολύ μικρή, και η απόσταση μετάδοσης του συστήματος περιορίζεται μόνο από τη μείωση ινών.
Εντούτοις, η απώλεια αυτού του είδους ίνας στη ζώνη 1.3μm είναι σχετικά μεγάλη, περίπου 0.3dB/km~0.4dB/km η απώλεια στη ζώνη 1.55μm είναι σχετικά μικρή, περίπου 0.2dB/km~0.25dB/km. Η διασπορά είναι 3.5ps/nm·χλμ στη ζώνη 1.3μm, και η απώλεια στη ζώνη 1.55μm είναι σχετικά μεγάλα, για 20ps/nm·χλμ. Αυτό το είδος οπτικής ίνας μπορεί να υποστηρίξει το σύστημα γραμμών κορμών 2.5Gb/s που χρησιμοποιείται στη ζώνη 1.55μm, αλλά λόγω της μεγάλης διασποράς σε αυτήν την ζώνη, εάν η απόσταση μετάδοσης του σήματος 10Gb/s υπερβαίνει 50 χιλιόμετρα, πρέπει να είναι ακριβό. Η ενότητα αποζημιώσεων διασποράς.

 

Στην κατασκευή FTTH, επειδή τα οπτικά καλώδια τοποθετούνται στους συσσωρευμένους σωλήνες ή καθορίζονται στον τερματικό εξοπλισμό γραμμών με τα στενά διαστήματα όπως τα πεδία συνδέσεων ή οι υποδοχές μετά από τις πολλαπλάσιες κάμψεις, τα οπτικά καλώδια που χρησιμοποιούνται για FTTH πρέπει να είναι απλά στη δομή, εύκολο να βαλθούν, και το φτηνό καλώδιο οπτικών ινών. Επομένως, μερικοί γνωστοί κατασκευαστές έχουν διεξαγάγει την έρευνα για την κάμπτω-ανθεκτική single-mode ίνα. Προκειμένου να τυποποιηθεί η απόδοση των κάμπτω-ανθεκτικών single-mode προϊόντων οπτικής ίνας, το ITU-τ εξέδωσε την τυποποιημένη σύσταση ITU-TG.657 «χαρακτηριστικά των κάμψη-αναίσθητων single-mode οπτικών ινών και των καλωδίων για τα δίκτυα πρόσβασης» το Δεκέμβριο του 2006, δηλαδή πρότυπα οπτικής ίνας G.657.

ΚΙΝΑ Sichuan Yuantong Communication Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Ιστορία

Sichuan Yuantong η επικοινωνία Co., ΕΠΕ βρίσκεται όμορφο και πλούσιο «έδαφος της αφθονίας» - ζώνη οικονομικής ανάπτυξης νοτιοδυτικών αερολιμένων Chengdu, κοντά στο διεθνή αερολιμένα Shuangliu, και είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας.

 

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 2010 και είναι δεσμευμένη στην έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία των οπτικών καλωδίων και των προϊόντων καλωδίων. Έχει εισαγάγει το μεγάλης κλίμακας εξοπλισμό παραγωγής και ποικίλο ενισχυτικό εξοπλισμό δοκιμής. Οι ετήσια πωλήσεις είναι περίπου ένα δισεκατομμύριο yuan.

 

Υπάρχουν τρεις οντότητες στην Κίνα, «Sichuan Yuantong επικοινωνία Co., ΕΠΕ», «Co. εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών ενδοσυνεννοήσεων Chengdu, ΕΠΕ», και «Co. τεχνολογίας δύναμης Chengdu Handu, ΕΠΕ» η επιχείρηση έχει περισσότερους από 200 υπαλλήλους, της οποίας 10% είναι ανώτεροι επαγγελματικοί τίτλοι, και οι ενδιάμεσοι επαγγελματικοί τίτλοι ο αριθμός είναι 70%, και υπάρχει περισσότερο από 30 προσωπικό πωλήσεων. Η ομάδα επιχείρησής μας όχι μόνο έχει τις επαγγελματικές τεχνικές δεξιότητες, αλλά και έχει την πλούσιες παραγωγή και την εμπειρία πωλήσεων, η οποία αποτελεί τη στερεά βάση ταλέντου για την εξασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων της επιχείρησης. Τα τελευταία χρόνια, η επιχείρησή μας έχει εισαγάγει διάφορο εσωτερικό και ξένο εξοπλισμό παραγωγής και τον εξοπλισμό δοκιμής για να αναπτύξει τα νέα προϊόντα και να βελτιώσει τη σταθερότητα της ποιότητας των προϊόντων. Συγχρόνως, η επιχείρηση έχει περάσει το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης ISO9001-2008, λέει, περιβάλλον ISO14001 και άλλες πιστοποιήσεις σχετικών προϊόντων. Η επιχείρησή μας έχει καθιερώσει ένα ακριβές σύστημα διαχείρισης για την επιθεώρηση παραγωγής προϊόντων και την υπηρεσία μεταπωλήσεων. Καθιερωμένες στρατηγικές συνεργασίες με πολλούς εσωτερικούς και ξένους χειριστές.

 

Η επαγγελματικές Ε&Α, η παραγωγή και η λειτουργία της επιχείρησης περιλαμβάνουν κυρίως τα προϊόντα: εσωτερικά οπτικά καλώδια, υπαίθρια οπτικά καλώδια, οπτικά καλώδια ισχύος, οπτικά καλώδια τομέων, ειδικά οπτικά καλώδια, καλώδια επικοινωνίας, καλώδια στοιχείων υψηλής συχνότητας, καλώδια τροφοδοσίας υψηλής, μέσης και χαμηλής τάσης, καλώδια ελέγχου, κ.λπ., μια σειρά προϊόντων. Και χρησιμοποιείται ευρέως στα σχετικά τμήματα όπως οι τηλεπικοινωνίες, η ηλεκτρική δύναμη, οι σιδηρόδρομοι, και τα στρατεύματα. Η επιχείρηση παρέχει στους πελάτες μια εγγύηση με τη γρήγορη ικανότητα παράδοσης, το τέλειο ποιοτικό σύστημα διαχείρισης, και το υγιές σύστημα υπηρεσιών μεταπωλήσεων, και είναι καλά - λαμβανόμενος από τους χρήστες.

 

Η επιχείρηση εμμένει στην επιχειρησιακή φιλοσοφία «της αύξησης με τους πελάτες», με την καινοτομία ως ψυχή της και ποιότητα-προσανατολισμένος στον. Ενισχύστε τη διαχείριση διαδικασιών και προσπαθήστε για τη συνεχή βελτίωση ακολουθήστε την ποιότητα υψηλής τεχνολογίας και δημιουργήστε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα.

 

ΚΙΝΑ Sichuan Yuantong Communication Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

ΚΙΝΑ Sichuan Yuantong Communication Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Η ομάδα μας

1. Κατανόηση των κύριων σημείων:

Λαϊκός: Οι άνθρωποι είναι το πρώτο στοιχείο για να κάνουν μια καλή εργασία σε όλα τα είδη εργασίας, η πολλαπλών καθηκόντων εργασία πρέπει να πιαστεί από τη ρίζα, και ο συνδυασμός λαϊκού είναι το μαγικό όπλο για την επιχειρησιακή επιτυχία.

 

Οι άνθρωποι κάνουν το καλύτερό τους: Καλλιεργήστε τους καινοτόμους μηχανισμούς, δημιουργήστε ένα χαλαρωμένο περιβάλλον, και υποκινήστε τη δυνατότητα των υπαλλήλων.

 

2, εξήγηση:

Λαϊκός: Καταρχάς, ο ανθρώπινος παράγοντας είναι ο πιό ενεργός και κρίσιμος, και τρέχει μέσω όλης της εργασίας. Ο ρόλος του είναι ο σημαντικότερος και αποφασιστικός. Επομένως, κατά κάνοντας εργαστείτε και κάνοντας τα πράγματα, πρώτη έναρξη με τους ανθρώπους, και πάρτε τους ανθρώπους ως πηγή και ρίζα αφετέρου, όλα και οποιαδήποτε εργασία έχουν την κατώτατη γραμμή. Επομένως, κατά κάνοντας την εργασία και κάνοντας τα πράγματα, πρέπει να ταξινομήσουμε τις ενδείξεις και να πιάσουμε την πηγή. Να πιάσει τις βασικές αρχές τρίτον, ο συνδυασμός ανθρώπων και επίτευξης της καλύτερης ενότητας είναι το μαγικό όπλο για την επιτυχία της επιχείρησής μας.

 

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα ταλέντα τους: Κάθε υπάλληλος μπορεί να δώσει το πλήρες παιχνίδι στα ταλέντα του, το οποίο είναι η ανεξάντλητη κινητήρια δύναμη για την επιβίωση και την ανάπτυξη της επιχείρησης. Για να επιτύχει αυτόν τον στόχο, υποκειμενικά που μιλά, κάθε υπάλληλος πρέπει να εργαστεί σκληρά, μελετά επιμελώς, και προσπαθεί να σημειώσει πρόοδο αντικειμενικά μιλώντας, η επιχείρηση πρέπει να καθιερώσει έναν μηχανισμό για την αφιέρωση και την καινοτομία, και να χτίσει ένα προσωπικό που μπορεί καλύτερα να επιδείξει τα ταλέντα τους. Η πλατφόρμα, η αρμονική ενότητα των δύο, είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να υποκινηθεί πολύ και να τρυπηθεί η δυνατότητα των υπαλλήλων.

 

ΚΙΝΑ Sichuan Yuantong Communication Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

ΚΙΝΑ Sichuan Yuantong Communication Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Υπαίθριο εναέριο καλώδιο οπτικών ινών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2021-2024 chinafibercable.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.