Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου 2023 έκθεση στη Μόσχα -2023 SVIAZ
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-28-85050348
Επικοινωνήστε τώρα

2023 έκθεση στη Μόσχα -2023 SVIAZ

2023-11-20

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για 2023 έκθεση στη Μόσχα -2023 SVIAZ

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2023 έκθεση στη Μόσχα -2023 SVIAZ  0

1、 Χρόνος και τόπος έκθεσης: 11-14 Απριλίου 2023, περίοδος έκθεσης 4 ημερών
2、 Τοποθεσία έκθεσης: Εκθεσιακό Κέντρο Ruby της Μόσχας
3Οργανωτές: Υπουργείο Επικοινωνιών και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Μόσχας
Κέντρο Διεθνούς Οικονομικού και Τεχνολογικού Ανταλλαγής του Υπουργείου Βιομηχανίας και Πληροφορικής

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2023 έκθεση στη Μόσχα -2023 SVIAZ  1τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2023 έκθεση στη Μόσχα -2023 SVIAZ  2

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2023 έκθεση στη Μόσχα -2023 SVIAZ  3τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2023 έκθεση στη Μόσχα -2023 SVIAZ  4


4、 Κατάσταση της αγοράς:
1Η ρωσική οικονομία σταμάτησε να γλιστρά και σταθεροποιήθηκε. Το Ρωσικό Φόρουμ Gaidar πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα από τις 15 έως τις 17 Ιανουαρίου 2019.εκπρόσωπος του ρωσικού οργανισμού αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας, δήλωσε ότι ο ρυθμός οικονομικής ανάπτυξης της Ρωσίας θα φθάσει το 1,4% το 2019, κάτι που είναι πιο αισιόδοξο από την προηγούμενη πρόβλεψη ανάπτυξης του ΑΕΠ του 1,3% από το ρωσικό Υπουργείο Οικονομικής Ανάπτυξης.Ο διεθνής οργανισμός αξιολόγησης Moody's επιβεβαίωσε τη Ρωσία ως "BBB+" και έχει θετικές προοπτικές.
2Η ολοκληρωτική ανάκαμψη των διμερών σχέσεων μεταξύ Κίνας και Ρωσίας έχει δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για οικονομική και εμπορική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών.Αυτός και ο Πρόεδρος Πούτιν ανέβηκαν ψηλά και κοίταξαν μακριά., καθοδηγώντας από κοινού την κατεύθυνση της ανάπτυξης των διμερών σχέσεων.
Η δημιουργία στρατηγικής υποστήριξης μεταξύ τους. Η εμβάθυνση της ολοκλήρωσης των συμφερόντων και η επίτευξη συγχρονικής αναζωογόνησης παράλληλα.Πρέπει να προωθήσουμε την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων και να εδραιώσουμε τα θεμέλια της φιλίας για γενιές..
Στις 11 Ιουνίου 2019, ο Ρώσος Υπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης Ολέσκιν δήλωσε σε συνέντευξή του στους δημοσιογράφους του πρακτορείου ειδήσεων Xinhua στο Σαιντ.Η Ρωσία και η Κίνα αναμένεται να αυξήσουν το διμερές εμπόριο σε υψηλότερο επίπεδο τα τελευταία χρόνιαΟι δύο χώρες έχουν μεγάλη δυναμική στο εμπόριο σόγιας, τη βιομηχανία επικοινωνιών και την επιτάχυνση της συνεργασίας για την καινοτομία των επιχειρήσεων.Ο όγκος του διμερούς εμπορίου μεταξύ Κίνας και Ρωσίας ξεπέρασε τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑΟ Oleshkin δήλωσε ότι στο μέλλον, ηΗ Ρωσία και η Κίνα θα δεσμευτούν να προωθήσουν τη συνεχή ανάπτυξη και διπλασιασμό του όγκου του διμερούς εμπορίουΗ Ρωσία είναι πρόθυμη να καταβάλει προσπάθειες προς το σκοπό αυτό.Οι ρυθμοί αύξησης του εμπορίου των προϊόντων επικοινωνιών και υψηλής τεχνολογίας έφτασαν τα 16Το εμπόριο μεταξύ Κίνας και Ρωσίας αυξάνεται ραγδαία.ένας σημαντικός παίκτης στην ΚίναΗ συνεργασία με την κατασκευή της ζώνης και του δρόμου και την Ευρασιατική Οικονομική Ένωση ως κύρια γραμμή εδραιώθηκε περαιτέρω.
3Η αγορά πληροφορικής στη Ρωσία έχει ισχυρή ζήτηση για υλικό επικοινωνίας.Οι διμερείς οικονομικές και εμπορικές σχέσεις μεταξύ Κίνας και Ρωσίας έχουν αναπτυχθεί σταθερά, λαμβάνοντας κυρώσεις από τις δυτικές χώρες, και η προμήθεια από τη Ρωσία εξοπλισμού επικοινωνίας από την Κίνα έχει αυξηθεί σταθερά.
5、 Κατάσταση της έκθεσης το 2019
Η Διεθνής Έκθεση Επικοινωνιών της Μόσχας διοργανώνεται από τη Ρωσική Κρατική Δούμα, τη Ρωσική Ομοσπονδία Επικοινωνιών και Μαζικής Επικοινωνίας

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Υπαίθριο εναέριο καλώδιο οπτικών ινών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2021-2024 chinafibercable.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.