Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Η Κίνα και το Μιανμάρ φθάνουν στη διασυνοριακή συνεργασία μετάδοσης δύναμης (YTTX αυτό θα βοηθήσει την εξαγωγή των καλωδίων τροφοδοσίας και των εμπορευμάτων να φθάσει στο Μιανμάρ)
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-28-85050348
Επικοινωνήστε τώρα

Η Κίνα και το Μιανμάρ φθάνουν στη διασυνοριακή συνεργασία μετάδοσης δύναμης (YTTX αυτό θα βοηθήσει την εξαγωγή των καλωδίων τροφοδοσίας και των εμπορευμάτων να φθάσει στο Μιανμάρ)

2022-08-02

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Η Κίνα και το Μιανμάρ φθάνουν στη διασυνοριακή συνεργασία μετάδοσης δύναμης (YTTX αυτό θα βοηθήσει την εξαγωγή των καλωδίων τροφοδοσίας και των εμπορευμάτων να φθάσει στο Μιανμάρ)

Μετάδοσης συνεργασία διασυνοριακή δύναμης προσιτότητας της Κίνας και του Μιανμάρ

 

YTTX αυτό θα βοηθήσει την εξαγωγή των καλωδίων τροφοδοσίας και των εμπορευμάτων να φθάσει στο Μιανμάρ

 

Maung Maung Weng, Υπουργός των πληροφοριών του Μιανμάρ, και Nai Aung OU, Υπουργός της επένδυσης και ξένες οικονομικές σχέσεις του Μιανμάρ, που λέονται σε μια συνέντευξη με τους δημοσιογράφους πρόσφατα ότι η Κίνα και το Μιανμάρ επέτυχαν μια συναίνεση πριν από λίγο καιρό. Οι δύο χώρες είναι πρόθυμες να λύσουν αυτό το πρόβλημα μέσω της διασυνοριακής συνεργασίας πλέγματος δύναμης. Το Μιανμάρ έχει ήδη τα σχέδια για να συνεργαστεί με την Κίνα στη διασυνοριακή μετάδοση δύναμης, η οποία είναι επίσης μέρος του οικονομικού σχεδίου διαδρόμων το Κίνα-Μιανμάρ. Σύμφωνα με αυτό το σχέδιο, το Μιανμάρ θα εισαγάγει περίπου 1.200 μεγαβάτ της ηλεκτρικής ενέργειας από τις γειτονικές χώρες όπως η Κίνα και το Λάος, οι οποίες θα εφαρμοστούν σύντομα. Το Μιανμάρ θα πραγματοποιήσει επίσης τις φορολογικές και φορολογικές μεταρρυθμίσεις εγκαίρως, με τις μειώσεις του φόρου και τα κέρδη για να υποστηρίξει την επανάληψη της εργασίας και της παραγωγής από τις επιχειρήσεις. Το Μιανμάρ είναι έτοιμο να συνεργαστεί με την Κίνα για να επαναλάβει την κατασκευή των οικονομικών προγραμμάτων διαδρόμων το Κίνα-Μιανμάρ ανά πάσα στιγμή. Μόλις επαναλάβουν αυτά τα προγράμματα την κατασκευή, θα φέρουν τις τεράστιες ευκαιρίες απασχόλησης στους τοπικούς ανθρώπους στο Μιανμάρ, και όλες οι πτυχές θα ωφεληθούν.

 

Η Κίνα είναι μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος του Μιανμάρ. Αν και ο εμπορικός όγκος μεταξύ των δύο χωρών έχει μειωθεί λόγω της νέας επιδημίας πνευμονίας κορωνών, το εμπόριο μεταξύ των δύο χωρών είναι ιδιαίτερα συμπληρωματικό. Ο συνδυασμός της νέας επιδημίας κορωνών και της κρίσης στην Ουκρανία έχει προκαλέσει τη μεγάλη αβεβαιότητα στις προοπτικές της ενέργειας και τη προσφορά τροφίμων στη διεθνή αγορά. Το Μιανμάρ έχει τα πλεονεκτήματα στους πόρους πετρελαίου και φυσικού αερίου και τους πόρους τροφίμων, και η Κίνα είναι ισχυρή στην τεχνολογία κατασκευής και τα επενδυτικά κεφάλαια. Η συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών έχει τις φωτεινές προοπτικές. Αυτή τη στιγμή, RMB περιορίζεται ακόμα στο εμπόριο συνόρων στις μεθόδους εμπορικής τακτοποίησης. Το δεύτερο βήμα θα επεκτείνει αυτήν την μέθοδο τακτοποίησης σε όλο το διμερές εμπόριο. Το τρίτο βήμα θα χρησιμοποιήσει επίσης RMB για την τακτοποίηση στον τομέα της κινεζικής επένδυσης στο Μιανμάρ για να παρέχει τη μέγιστη ευκολία.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Υπαίθριο εναέριο καλώδιο οπτικών ινών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2021-2024 chinafibercable.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.