Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Το μεγαλύτερο παράκτιο αιολικό πάρκο της Σκωτίας ολοκληρώνει τη χερσαία καλωδίωση
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-28-85050348
Επικοινωνήστε τώρα

Το μεγαλύτερο παράκτιο αιολικό πάρκο της Σκωτίας ολοκληρώνει τη χερσαία καλωδίωση

2022-06-21

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Το μεγαλύτερο παράκτιο αιολικό πάρκο της Σκωτίας ολοκληρώνει τη χερσαία καλωδίωση

   Το μεγαλύτερο παράκτιο αιολικό πάρκο της Σκωτίας έχει περάσει ένα άλλο σημαντικό κύριο σημείο με την επιτυχή εγκατάσταση 19km του χερσαίου καλωδίου σε κάθε ένα από τρία κυκλώματα δύναμής του από το Carnoustie που προσγειώνονται σε έναν νέο υποσταθμό αυτήν την περίοδο κάτω από την κατασκευή σε Tealing, κοντά στο Dundee.

 

   Ο γαλαζοπράσινος χερσαίος διευθυντής προγράμματος Steven Reid είπε: «Αυτό είναι ένας τεράστιος άθλος εφαρμοσμένης μηχανικής, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης 117 χωριστών καλωδίων κατά μήκος της διαδρομής, που περιλαμβάνει διασχίζοντας την κύρια γραμμή της Ανατολικής Ακτής, το A90 και το A92, και ελαχιστοποιώντας τη διάσπαση στα γήπεδα του γκολφ Carnoustie και Panmure. επιρροές.»

 

    Αυτό είναι μια βασική δραστηριότητα για το γαλαζοπράσινο πρόγραμμα σε προετοιμασία για τις πρώτες εξαγωγές ηλεκτρικής ενέργειας αυτό το καλοκαίρι, και είμαστε τώρα στις τελικές φάσεις της αποκατάστασης και της επαναφύτευσης του εδάφους που επηρεάζεται από τις γραμμές καλωδίων, οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του έτους. Με την υποστήριξη των αναδόχων μας Nexans και Linxon, δίνουμε επίσης μερικά εξέλικτρα καλωδίων στα τοπικά σχολεία σε Carnoustie, Murroes και Tealing, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στην παιδική χαρά κάθε σχολείου.

 

     Η προσγείωση σε Carnoustie ολοκληρώθηκε νωρίτερα αυτό το χρόνο, και από τότε το πρόγραμμα επίσης επιτυχώς έχει ολοκληρώσει οι δεύτερο με τρία καλώδια τραβά στην προσγείωση για να υποστηρίξει τη σύνδεση του παράκτιου καλωδίου στο χερσαίο καλώδιο. Το γαλαζοπράσινο αιολικό πάρκο, μια κοινοπραξία μεταξύ των ανανεώσιμων ενεργειών SSE και TotalEnergies, είναι αυτήν την περίοδο κάτω από την κατασκευή για 27km από την ακτή του Angus.

 

     Μόλις λειτουργική, η περιοχή θα είναι Σκωτία μεγαλύτερη και το παράκτιο αιολικό πάρκο παγκόσμιων βαθύτερο καθορίζω-κατώτατων σημείων, που παρέχει αρκετή καθαρή ηλεκτρική ενέργεια για περίπου τα δύο τρίτα των σπιτιών της Σκωτίας.

 

 

Θα ήμουν ευγνώμων εάν θα μπορούσατε να διαβάσετε αυτό το μήνυμα.


Η επιχείρησή σας έχει κάνει επιχειρήσεις της εισαγωγής των οπτικών καλωδίων και οι οι ίδιοι εμπορικοί εταίροι, αυτό το μήνυμα πρόκειται να ελπίσουν ότι μπορείτε να επιλέξετε έναν περισσότερο προμηθευτή.
Μπορούμε να παραγάγουμε όλα τα είδη διεθνών επικυρωμένων προϊόντων οπτικών καλωδίων και σχετικά εξαρτήματα, μπορούμε να κάνουμε περισσότερο από αυτό.
Χαιρετισμός για να προσαρμόσει τα διάφορα ειδικά οπτικά καλώδια. (windproof, αδιάβροχος, υψηλής θερμοκρασίας, καταιγίδα και άλλος ακραίος καιρός)
Ο πυρήνας μας είναι — — προϊόντα (υψηλά - ποιοτική、 χαμηλή τιμή,), διοικητικές μέριμνες (χαμηλό φορτίο, μείωση κόστους), πελάτες (λιγότερες δαπάνες, υψηλό καθαρό κέρδος).
Ανυπομονήστε να λάβετε νέα από σας (είτε σήμερα, αύριο είτε στο μέλλον, θα περιμένω εδώ την πρόσκληση συνεργασίας σας).

 

YTTX-Σκεφτείτε τι που σκέφτεστε, μπορεί να κάνει περισσότερο από ακριβώς τα προϊόντα.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Υπαίθριο εναέριο καλώδιο οπτικών ινών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2021-2024 chinafibercable.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.