Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Το διεθνές περίπτερο της Κίνας το 2022 καλωδίων πρόκειται εδώ όπως έχει προγραμματιστεί να συναντήσει το Νοέμβριο
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-28-85050348
Επικοινωνήστε τώρα

Το διεθνές περίπτερο της Κίνας το 2022 καλωδίων πρόκειται εδώ όπως έχει προγραμματιστεί να συναντήσει το Νοέμβριο

2022-09-22

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Το διεθνές περίπτερο της Κίνας το 2022 καλωδίων πρόκειται εδώ όπως έχει προγραμματιστεί να συναντήσει το Νοέμβριο

Το διεθνές περίπτερο της Κίνας το 2022 καλωδίων πρόκειται εδώ όπως έχει προγραμματιστεί να συναντήσει το Νοέμβριο

 

Διεθνές EXPO κέντρο του Ναντζίνγκ

 

 

Η διεθνής έκθεση καλωδίων και καλωδίων της 10ης Κίνας θα πραγματοποιηθεί στο διεθνές EXPO κέντρο του Ναντζίνγκ (μέσος δρόμος Νο 300 Jiangdong, περιοχή Jianye, Ναντζίνγκ) από τις 8 ως τις 11 Νοεμβρίου 2022. Το φετινό καλώδιο Κίνα θα συνεχίσει την προηγούμενη γραμμή παραγωγής, που καλύπτει το καλώδιο, ράβδος καλωδίων που κατασκευάζει και μηχανήματα λήξης, σύνδεσμος και εξοπλισμός κατασκευής άνοιξη, βοηθητικός εξοπλισμός επεξεργασίας, τελειωμένη ράβδος καλωδίων, καλώδιο και καλώδιο και ακατέργαστα και βοηθητικά υλικά, τεχνολογία μέτρησης και ελέγχου και που εξετάζει την εφαρμοσμένη μηχανική και άλλοι τομείς.

Το Ναντζίνγκ, ως σημαντική πλήμνη στη διατομή της «ζώνης και του δρόμου» και μιας σημαντικής πόλης κόμβων στην οικονομική ζώνη ποταμών Yangtze, είναι μια εθνική περιεκτική βάση βιομηχανικής παραγωγής και πειραματική πόλη επίδειξης για «κατασκευασμένος στην Κίνα το 2025». Το Ναντζίνγκ χτίζει ένα κύριο σύστημα ανάπτυξης βιομηχανίας της «προηγμένης κατασκευής + σύγχρονη βιομηχανία υπηρεσιών + μελλοντική βιομηχανία», και συγκεντρώνει τις βασικές βιομηχανίες ορόσημων όπως τα νέα ενεργειακά οχήματα, τα ολοκληρωμένα κυκλώματα, και η τεχνητή νοημοσύνη. Είναι μια σημαντική πλατφόρμα για το άνοιγμα και τη συνεργασία της οικονομικής ζώνης ποταμών Yangtze. το καλώδιο Κίνα το 2022 θα συνδυάσει πλήρως τα πλεονεκτήματα των πόρων του δέλτα ποταμών Yangtze για να ενσωματώσει και win-win, και να κάνει μια καλή εργασία στην προώθηση έκθεσης, την πρόσκληση ακροατηρίων, το επιχειρησιακό ταίριασμα και την οργάνωση εκδήλωσης, και να φέρει την υψηλής ποιότητας εμπειρία έκθεσης και επίσκεψης στους συναδέλφους βιομηχανίας.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Υπαίθριο εναέριο καλώδιο οπτικών ινών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2021-2024 chinafibercable.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.